„Să nu fie toți în aceeaşi oală”: Patinatoarea Tatiana Navka, soţia purtătorului de cuvânt al lui Putin, ia atitudine

Campioana olimpică la patinaj artistic din Rusia, Tatiana Navka, soţia lui Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al preşedintelui rus, Vladimir Putin, a comentat acțiunile unor sportivi ruși, de a-și schimba cetățenia.

Soția lui Dmitri Peskov a cerut să nu fie criticaţi dur sportivii ruşi, pentru acțiunile lor, și ”să nu fie băgaţi toți în aceeaşi oală”. ”Nu ar trebui să-i blamaţi şi să-i numiți pe toți trădători”, a spus Navka, remarcând că ”fiecare sportiv are propria sa viață, propria sa poveste și propriile sale motive pentru a proceda astfel”.Fiecare are dreptul la propria sa opţiune”, a adăugat fosta sportivă pentru Agenţia de presă RBC.

Dispar din viața societății ruse

Pe la sfârșitul lunii februarie, Comitetul Olimpic Internațional le-a cerut federațiilor sportive să împiedice sportivii ruși să participe la orice competiție.

Presa a relatat atunci că ciclistul rus Pavel Sivakov și-a schimbat cetățenia rusă, în franceză. De asemenea, șahistul rus Evgeni Romanov va juca pentru Norvegia. Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al preşedintelui rus, Vladimir Putin, a declarat zilele trecute că oamenii care pot fi numiți trădători dispar din viața societății ruse, în contextul ultimelor evenimente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Petrecere PORNO de 8 Martie în cel mai luxos club din...

Mai multe doamne și domnișoare din lumea politică și din lumea de business a Bucureștiului au petrecut într-un club luxos alături de un bărbat...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...