Sadio Mane, transferat de Bayern Munchen. Ce a declarat fotbalistul plecat de la Liverpool

Bayern Munchen a anunţat, miercuri, că l-a achiziţionat pe Sadio Mane de la Liverpool.

Acesta mai avea contract cu echipa engleză până în vara anului 2023. Mane a semnat un contract valabil până la 30 iunie 2025.

Când agentul meu mi-a spus pentru prima dată despre interesul lui Bayern, am fost foarte emoționat. M-am văzut acolo imediat… Este unul dintre cele mai mari cluburi din lume și echipa se luptă mereu pentru fiecare titlu. Așa că pentru mine a fost o idee foarte bună și am luat decizia corectă de a veni aici”, a spus Sadio Mane, citat de Bild.

Transferul lui Mane la Bayern se ridică la circa 32 de milioane de euro, căreia i s-ar adăuga bonusuri de peste 5 milioane de euro.

Sunt foarte fericit că am ajuns în sfârşit la FC Bayern. Am discutat mult şi am simţit un interes mare din partea acestui club încă de la început, astfel că pentru mine nu au existat îndoieli. Este momentul potrivit pentru această provocare. Vreau să reuşesc multe cu acest club, şi în cupele europene”, a declarat Mane.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...