SALROM, sabotată sistematic de administratorul pe care Năsui îl vrea secretar de stat la Ministerul Economiei

Ministrul Economiei, Claudiu Năsui, vrea să impună cu orice preț un secretar de stat care ani de zile a blocat investițiile la SALROM și Complexul Energetic Oltenia, iar, mai nou, s-a remarcat prin câteva „performanțe” cu iz penal.

Blocare de licență cu dedicație

Claudiu Năsui face demersuri foarte mari pe lângă liderii USR-PLUS, Dan Barna și Dacian Cioloș, ca Simona Carmen Fătu, reprezentantul Fondului Proprietate în Consiliul de Administrație al Societății Naționale a Sării SA-SALROM să fie numită secretar de stat la ministerul pe care-l conduce.

Numai că, de curând, Simona Carmen Fătu s-a „remarcat” din nou prin blocare în Consiliul de Administrație, prin vot negativ, a accesului  SALROM la prelungirea licenței de grafit, produs strategic pentru România. Ea s-a opus pe motiv că prelungirea licenței „este o cheltuială inutilă”, deși prelungirea acesteia costă, atenție, doar 1.300 de lei.

Potrivit informațiilor noastre, prin pierderea acestei licențe de către SALROM se urmărește ca ulterior aceasta să fie preluată de un anumit SRL, și Carmen Fătu are cunoștință de acest lucru.

Bani, da, prezență, ba

Un raport recent de control al Ministerului Economiei mai evidențiază faptul că Simona Carmen Fătu a încasat ca administrator din partea Fondului Proprietatea bani din comitetele din cadrul SALROM fără ca aceasta să participe la ședințele acestor comitete.

Mai trebuie subliniat faptul că Simona Carmen Fătu este membru în bordul administrativ de la SALROM de vreo zece ani și tot timpul s-a opus ca această societate națională să facă investiții.

Același lucru ca la SALROM, adică se opune investițiilor, îl face Simona Carmen Fătu și la Complexul Energetic Oltenia, unde este membru în Consiliul de Supraveghere.

De asemenea, în anii trecuți, tot ea, în calitate de membru în bordul administrativ de la Electrica Distribuție Transilvania Sud, a blocat orice investiție în aceea societate pentru ca să încaseze dividende cât mai mari, atât ea, cât și Fondul Proprietatea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Viață de nabab. 9.200 de euro, remunerația lunară a sindicalistului Anton...

Unul dintre cei mai vocali lideri de sindicat din învățământ, Anton Hadăr, abonat la emisiunile TV unde își dă cu părerea despre totul și...
Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...