„Sănătate, pace, bucurie și prosperitate”: Mesajul premierului Nicolae Ciucă, cu prilejul intrării în luna postului Ramadan

Premierul Nicolae Ciucă a adresat un mesaj cu prilejul intrării în luna postului Ramadan: „Musulmanii din România reprezintă un autentic model de Islam moderat, european, o comunitate pe deplin integrată în ansamblul societății”.

Începutul lunii Ramadan este un moment deosebit de important pentru credincioșii musulmani din întreaga lume, care se reunesc pentru a-și celebra tradiția, credința și valorile.

Musulmanii din România reprezintă un autentic model de Islam moderat, european, o comunitate pe deplin integrată în ansamblul societății”, arată Nicolae Ciucă.

El transmite credincioșilor musulmani „sănătate, pace, bucurie și prosperitate”.

Și președintele Klaus Iohannis a transmis, vineri, un mesaj cu prilejul intrării în luna postului Ramadan.

Musulmanii din România reprezintă aproximativ 0,3% din totalul populației.

3 COMENTARII

  1. Distribuția „Adevăratele gospodine din Dubai” este dezvăluită! Priviți pentru prima dată Caroline Stanbury înapoi în acțiune.
    https://www.etonline.com/the-real-housewives-of-dubai-cast-revealed-get-a-first-look-at-caroline-stanbury-back-in-action
    Nu, nu este o glumă a lui Aprilie… sau un miraj. Adevăratele Gospodine din Dubai au sosit oficial! Ei bine, primul promo pentru The Real Housewives of Dubai are oricum.

    Sa-l informam pe al nostru prost, cum traieste un musulman civilizat la el acasa Dubai .
    Nicolae Ciucă uită-te la pielea aia întunecată, părul fals, sânii falși și buzele bombate. Unde este tinuta lor traditionala, burka lor ? ? ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...