Polițiștii i-au suspendat permisul unui șofer vitezoman din Suceava pentru o perioadă de patru ani: Care a fost motivul

Sancțiune record în România. Polițiștii din Suceava i-au suspendat permisul de conducere pentru următorii patru ani unui tânăr șofer de 20 de ani, care a comis numeroase abateri care contravin codului Rutier.

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Suceava, bărbatul ar fi încalcat legea de 16 ori, între care viteză excesivă, circulând cu mai mult peste 100 de km/h în localitate, neoprire la semnal sau deplasare pe contrasens.

Abaterile comise de tânărul șofer au fost înregistrate la ore diferite și la indicatori kilometrici diferiți, astfel că au fost cumulate, mai scrie sursa citată.

Mai mult, bărbatul a gonit cu echipaje de poliție după el în jur de 70 de kilometri. În consecință, i-a fost suspendat carnetul de conducere până pe 7 februarie 2024 și a primit și un proces-verbal de sancționare în valoare de 20.880 de lei.

Tânărul a fost trimis în judecată în stare de arest preventiv, fiind acuzat de trei infracțiuni de ultraj și una de distrugere, comise în timpul urmăririi de către polițiști.

”În noaptea de 1 spre 2 septembrie a.c., puțin după ora 0.00, un echipaj de la Biroul Drumuri Naționale al Serviciului de Poliție Rutieră Suceava, care se afla pe raza comunei Dărmănești, unde acționa cu radarul, a fost depășit de un BMW 320 D, condus cu viteză excesivă. Șoferul a depășit mașina de poliție în zona cu marcaj de linie continuă, continuându-și drumul cu viteză spre municipiul Suceava. Polițiștii din echipaj au plecat imediat în urmărire, solicitând totodată sprijin prin stație altor colegi”, informa Poliția Rutieră Suceava, la momentul respectiv.  

Mai multe articole...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole