Sanda Ladoși, acuzații grave după moartea lui Bogdan Stanoevici, „de COVID”: „Este victima sistemului de sănătate”

Publicat: 16 mart. 2023, 11:53, de Aura Bănescu, în LIFESTYLE , ? cititori
Sanda Ladoși, acuzații grave după moartea lui Bogdan Stanoevici,

Sanda Ladoși nu poate accepta că prietenul ei, actorul Bogdan Stanoevici, a fost trecut pe lista victimelor COVID și este convinsă că acesta este o victimă a sistemului de sănătate. Artista crede și acum că dacă nu se ducea la spital trăia și astăzi.

Actorul Bogdan Stanoevici, unul dintre cei considerați „conspiraționiști” pentru că nu a susținut niciodată măsurile anti-pandemie și panica indusă de autorități, a murit în ianuarie 2021.

Fost ministru delegat pentru Romanii de Pretutindeni si candidat la Presedintia Romaniei, Bogdan Staboevici a fost internat la Spitalul „Sf. Pantelimon” din Capitala, dupa ce s-a infectat cu coronavirus, conform variantei oficiale. Câteva zile mai târziu, actorul a fost trecut pe lista morților „de COVID”, însă prietenii apropiați exclud această variantă și acum.

Bogdan a fost marele meu șoc, pentru că era un om în putere, extraordinar. Un om care inițial a prezentat urme de răceală, ca și mine, ca și alții, dar uite-mă, eu sunt aici, el a urmat un alt traseu. Îmi pare rău că a ajuns în spital, îmi pare rău că mi-am pierdut încrederea în sistemul de sănătate.

Din punctul meu de vedere, Bogdan este victima sistemului de sănătate. El nu a fost tratat așa cum ar fi trebuit, indiferent ce eforturi s-au făcut. Niciunul dintre cei care au avut acest tip complicat de pneumonie nu a fost tratat pentru boala aceasta. Și justificarea folosirii unui protocol… Indiferent ce boli aveau, se urmărea același protocol.

Ori lucrurile nu funcționează așa, în sănătate. Și asta o știu de la medici. Nu spun asta din punctul meu de vedere, al artistului, ci al medicilor specialiști. Care au spus că lucrurile au luat-o razna, iar mulți dintre ei au murit din rele tratamente, inclusiv Bogdan. El a fost una dintre marile cumpene și un șoc imens, peste care am trecut foarte greu. Nu știu dacă am trecut complet„, a răbufnit Sanda Ladoși într-un interviu pentru viva.ro.

Bogdan Stanoevici refuza să poarte mască de protecție și era convins că virusul vine din laborator

Bogdan Stanoevici declara mereu că nu poartă mască de protecţie împotriva infecţiei cu noul coronavirus pentru că este „sănătos”.

„Pentru a evita speculaţiile ulterioare şi atacurile inutile, vă spun eu acum – faptul că nu port masca este în primul rând pentru că sunt sănătos. Şi aici îl citez pe ministrul Sănătăţii, care a spus că masca o poartă oamenii bolnavi, oamenii sănătoşi nu o poartă. Am făcut în fiecare lună câte un test, din motive diferite. Toate negative. Pe de altă parte, am purtat-o acolo unde eram obligat să o fac, pentru că eu sunt un respectuos al legii şi mi-a ieşit un herpes. Îmi pare foarte rău că vă dau din casă, dar în momentul în care aş pune masca s-ar produce o infecţie şi chiar nu am timp de infecţii în acest moment”, a susţinut atunci Stanoevici.

Tot atunci, Bogdan Stanoevici a spus că este convis de faptul că virusul a fost creat într-un laborator.

„Acest virus a fost creat în laborator. Nu mai exista niciun fel de dubiu asupra acestei situaţii. Există brevetul înregistrat şi la Paris şi la New York. Acest virus, fiind creat în laborator, deci nefiind creat în natură, este extrem de periculos, pentru că suportă foarte multe mutaţii. Ne aflăm deja la cea de-a nouă mutaţie a acestui virus. În momentul în care un virus are mai multe tulpini, cum e cazul acestui COVID-19, e evident că nu există un vaccin care să poată să acopere toate aceste mutaţii”, a afirmat Bogdan Stanoevici.