Sandalele lui Steve Jobs. Sunt uzate și costă enorm! (VIDEO)

O pereche de sandale Birkenstock uzate, care încă îi poartă urmele pașilor lui Steve Jobs, a fost vândută la licitație la un preț record. Aflați totul despre sandalele lui Steve Jobs

Sandalele preferate de piele întoarsă ale lui Steve Jobs pe care le-a purtat in anii 70 si 80 au fost vândute săptămâna aceasta pentru aproape 220.000 de dolari. Potrivit casei de licitații, aceasta a fost cea mai mare sumă plătită vreodată pentru o pereche de sandale.

Pe site-ul său, Julien’s Auctions scrie: „Sandalele din plută-iută păstrează amprentele lui Steve Jobs, formate în timpul multor ani de purtare”.

Totul despre sandalele lui Steve Jobs. Cu ce ocazie au fost purtate

Casa de licitații susține că Jobs a purtat aceste sandale în multe momente importante din istoria Apple. De exemplu, în 1976, „el și co-fondatorul Apple Steve Wozniak într-un garaj din Los Altos au pornit computerul Apple”, iar acolo purta ocazional aceste sandale.

De ce Steve Jobs se îmbrăca la fel în fiecare zi

Aceste sandale erau un element de bază al garderobei fondatorului Apple. Potrivit Washington Post, o fostă iubită a declarat într-un interviu în 2018 că jobs purta sandale și iarna. „Sandalele erau uniforma lui”, a spus fosta iubită, respectiv Chrisann Brennan.

Jobs purta aceeaşi ţinută cam mereu: adidaşi, blugi şi o helancă neagră, simplă.

Lumea se întreba cum de un om celebru cu o avere de peste 10 miliarde de dolari se îmbrăca atât de simplu. Se pare că motivul din spatele ținutei casual nu avea deloc legătură cu starea financiară a lui Steve Jobs. Potrivit Techcabal, zilnic oamenii iau zeci, dacă nu chiar sute de decizii. Totul începe de dimineață când sună alarma și noi o reprogramăm pentru a suna cinci sau zece minute mai târziu.

Potrivit analiștilor, se pare că Steve Jobs încerca să evite să ia prea multe decizii neînsemnate în favoarea unora mai importante, care i-au și adus faimă și o avere colosală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...