Sandra Izbașa s-a logodit în ziua de Crăciun. I-a spus „Da” lui Răzvan Bănică

Fosta gimnastă Sandra Izbașa a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Răzvan Bănică, în ziua de Crăciun. Multipla medaliată olimpică a acceptat fără a sta pe gânduri să se căsătorească cu nepotul lui Ștefan Bănică Jr.

În vârstă de 30 de ani, Sandra Izbașa, una dintre cele mai bune gimnaste române, s-a logodit chiar în ziua de Crăziun.

„DA!” Cel mai special Crăciun! Am primit cel mai minunat cadou pe care şi-l poate dori o femeie vreodată! Încă de mici, cu toate visăm şi ne proiectăm momentul în care prinţul descalecă de pe calul său alb şi ne mărturiseşte iubire veşnică!

Prinţul meu a făcut-o în dimineaţa de Crăciun, cu multă emoţie, candoare, curaj şi umor, într-un moment în care îmi doream enorm, însă nu îndrăzneam să îmi imaginez că ar putea fi posibil! Îţi mulţumesc pentru că exişti, dar mai ales pentru că de acum, vom exista împreună pentru totdeauna! Te ador infinit! @razvanbanica1″, a scris Izbaşa pe Facebook alături de mai multe fotografii de la fericitul moment.

Viitorul soț al Sandrei Izbașa este Răzvan Bănică, actor la teatrul Nottara și muzicant.

Răzvan Bănică este absolvent al Universității de Artă Teatrală și Cinematografie și a jucat în mai multe producții TV, precum și în numeroase piese de teatru.

Răzvan este nepotul lui Ștefan Bănică Jr., dar acesta a declarat că unchiul său nu a avut nicio implicare în cariera sa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole