Ce șanse au suporterii să revină pe stadioane. Orban: Acolo chiar există riscul de focar

Premierul Ludovic Orban a declarat că încă se analizează posibilitatea revenirii suporterilor pe stadioane, întrucât „acolo chiar există riscul de focar” din cauza galeriilor.

”Cel mai mare risc legat de deschiderea stadionului pentru suporteri este acela că primii care vin sunt cei din galerii. (…) Deocamdată măsura este în analiză, nu putem face astăzi un anunţ”, a declarat, sâmbătă, la Boroşani, premierul Ludovic Orban.

Orban a mai că a avut discuţii cu echipa de specialişti din Consiliul de suport ştiinţific al CNSU, iar „opiniile cvasi-generale sunt să fim prudeți și încă să nu permitem accesul, fiindcă acolo chiar există riscul de focar”.

„Dacă vin galeriile şi stau împreună la meci, dacă este o singură persoană infectată, poate să infecte zeci de persoane. Eu stau împreună, cântă, iar dacă o persoană este infectată, riscul de transmitere este foarte mare”, a mai declarat Ludovic Orban.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...