Afacerile prin șantaj și amenințări merg mai departe în Primăria Giurgiu

Șantajul și amenințările fostului viceprimar ALDE, Alexandru Vladu, la adresa conducerii centrale a partidului au dat roade și, astfel, acesta își continuă nestingherit afacerile cu Primăria Giurgiu.

PUTEREA a semnalat faptul că Agenția Națională de Integritate (ANI) l-a declarat anul trecut incompatibil pe consilierul local ALDE Alexandru Vladu, fost viceprimar al municipiului Giurgiu în perioada 2016-2020. Acesta ar trebuit, într-un final, să plece din Consiliul Local Giurgiu și, automat, locul său ar urma să fie luat de următorul candidat înscris pe lista ALDE la alegerile din 2020, Gușă Remus Gheorghe.

Dar, Alexandru Vladu, în calitatea sa de președinte ALDE Giurgiu, a decis să-l dea afară din partid pe Gușă Remus Gheorghe pentru a-și continua jocurile și afacerile din Giurgiu. Ca atare, l-a impus consilier local ALDE pe Dan Pinciu Alexandru, dar acesta era din iunie 2022 membru PSD, fapt pentru care Judecătoria Giurgiu a invalidat mandatul acestuia prin Hotărârea din 10 ianuarie 2023 (Alexandru Vladu a blocat Consiliul Local pentru a-și proteja și continua afacerile din Giurgiu).

Însă, conducerea centrală ALDE, mai exact tandemul Varujan Vosganian-Daniel Chițoiu, a fost de acord ca Remus Gheorghe Gușă să fie noul consilier ALDE de la Giurgiu, dar Vladu nu a fost de acord, trecând la amenințări și șantaj la adresa lui Vosganian și Chițoiu.

Ba mai mult, Vladu le-a transmis celor doi lideri ALDE că vor avea viață grea cu el dacă-l vor impune pe Remus Gheorghe Gușă. Practic, Alexandru Vladu vrea să-și impună un om de al său prin intermediul căruia să-și continue jocurile și afacerile din Consiliul Local Giurgiu.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...
INSTANT_VOUCHER_SOCIAL_TICHET_32_INQUAM_Octav_Ganea

Unde vă adresați dacă nu ați primit cardul pentru tichetele sociale...

Deși îndeplinesc condițiile de eligibilitate pentru a obține tichetele sociale de 250 lei, sunt în continuare mulți români care susțin că nu au intrat...