Șapte europarlamentari români, în frunte cu Dacian Cioloș, au votat pentru ca bărbații să poată naște

Parlamentul European a adoptat ieri un raport prin care le cere celor 27 de state membre ale Uniunii Europene să garanteze accesul femeilor la avort, supus unor legi extrem de restrictive în unele state membre, şi să asigure în acelaşi timp accesul la „o contracepţie de calitate şi la preţuri accesibile”, relatează AFP.

Raportul Matic prevede că și bărbații pot naște și că avortul e drept fundamental al omului. Este vorba „de un pilon fundamental al drepturilor femeilor şi al egalităţii de gen”, care „nu poate fi în niciun fel redus sau retras”, insistă rezoluţia, adoptată cu 378 de voturi ‘pentru’, 255 ‘împotrivă’ şi 42 de abţineri.

Pentru raportul care este intens contestat de Biserica Catolică au votat: Dacian Cioloș, Nicolae Ștefănuță, Vlad-Marius Botoș, Vlad Gheorghe, Alin Mituță, Ramona Strungariu și Nicolae Ștefănuță, toți membri ai USR-PLUS, din grupul Renew.

Mai multe articole...

8 COMENTARII

  1. S-a intors lumea cu susul in jos!
    Mamele au voie sa si omoare pruncii dar asa zisii masculi sa nasca?!
    Luati exemple de la animale!Ele respecta legea Universului,legea lui Dumnezeu! Fiecare isi cunoaste menirea pe pamant!

  2. Am crezut ca daca vom fi în UE , vom trai bine si vom fi fericiti . Economia sa înflorească, sa avem locuri de muncă bine plătite și nimeni sa n nu mai părăsească România care este un colt de rai . Ce avem acum ? Țările puternice ne jefuiesc de resurse , romanii sunt sclavi , elevii devin analfabeti , tara se degradează, sărăcia creste , oamenii sunt bolnavi și ce este mai rau : a murit speranta de mai bine , adică un viitor frumos . In schimb singura grija a UE , este pentru drepturile celor care fac perversiuni sexuale de parca de asta depinde viitorul omenirii .Treziti-va oameni buni .Sunt lucruri importante de făcut în țară, decât drepturile homosexualilor și predarea de la grădiniță a educației sexuale .

  3. Trebuie să ieșiți în stradă,UE este o mizeriei ,o adunătură de ezbiene, poponari și pleacă acestei națiuni care se cheamă OM,dar și animalele respectă legea naturii lăsată de Dumnezeu ! Trebuie să ieșim din UE pentru că nu a făcut nimic bun pentru COLONIA numită România.Trebuie să ieșiți în stradă!😡👿

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole