Șapte focare active în județul Timiș: Angajații primăriei, infectați

La nivelului județului Timiș sunt active în prezent șapte focare de coronavirus. Unul dintre acesta este chiar la Primăria Timișoara.

Cel mai recent focar a fost depistat la Primăria Timişoara, acolo unde au fost depistate şase cazuri de îmbolnăvire cu noul coronavirus.

 Direcţia de Sănătate Publică Timiş supraveghează toate cele șapte focare.  

Potrivit DSP Timiş, în judeţ mai sunt active alte şase focare de COVID-19: „la un Cămin pentru persoane vârstnice din Timişoara, unde sunt confirmate 84 de cazuri, la un Centru de recuperare şi reabilitare neuropsihiatrică din localitatea Sinersig – 28 de cazuri, la un Cămin privat pentru persoane vârstnice din Timişoara – 21 de cazuri, la un Cămin pentru persoane vârstnice din Chişoda – 30 de cazuri, la o asociaţie privată – 5 cazuri şi la Primăria comunei Giarmata – 5 cazuri”.

Bilanțul epidemiei din județul Timiș arată că în ultimele 24 de ore au fost depistate 385 de noi cazuri de infectări, din care 208 doar în Timișoara.  

În spitale sunt internate 345 de persoane cu virusul SARS CoV-2, din care 59 se află pe secţiile ATI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...