Șase români în TOP 100 cei mai talentați tineri fotbaliști ai Europei

Șase români fac parte dintr-un top al celor mai buni 100 de fotbaliști tineri din Europa. Noua “perlă” a lui Gigi Becali, Octavian Popescu, ocupă o poziție surprinzătoare.

CIES Football Observatory a realizat Top 100 cei mai buni tineri fotbaliști din Europa. În acest top condus de englezul Bukayo Saka, mijlocașul lui Arsenal, se găsesc și șase români, cinci din Liga 1 și altul care joacă în Serie A. Tinerele speranțe din România sunt: Radu Drăgușin (locul 38), Ștefan Baiaram (82), Cristian Dumitru (92), Octavian Popescu (93), Alexi Pitu (94) și David Miculescu (98), potrivit gsp.ro.

Surprinzător sau nu, Octavian Popescu (19 ani) ocupă doar locul 93. Ultima „perlă” a lui Gigi Becali a fost mult mai prezent în teren (74% din totalul timpului de joc) și e încadrat la „infiltrator creator” (la fel ca Saka), având cele mai multe goluri (8).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Atac cu 130 de rachete în Tel Aviv. Ambasadorul Israelului în...

Ploaie de rachete lansate din Fâşia Gaza spre metropola israeliană Tel Aviv. Mişcarea islamistă Hamas a anunţat marţi seara că a lansat 130 de...

India va depăși China la numărul de locuitori, în acest an

India ar putea fi țara cea mai populată din lume până la mijlocul acestui an, depășind China cu aproape trei milioane de locuitori, potrivit...