Scandal cu focuri de armă între interlopi, la o benzinărie din Bucureşti

S-au tras focuri de armă între interlopi, într-o benzinărie din București. Implicat în acest scandal ar fi fost și ginerele lui Gheorghe Mustață, lider al galeriei FCSB și membru marcant al grupării Sportivilor.

Scandalul a avut loc într-o benzinărie, aflată pe strada Luică, Sectorul 4. Dezvoltatorul imobiliar Florian Melti zis și Bebică Ștoacă s-a luat la răfuială cu o grupare rivală. Însă, conflictul a degenerat și au început să tragă focuri de armă.

În imaginile surprinse de camerele supraveghere se poate observa cum Bebică și oamenii săi au luat cu asalt autoturismul de lux în care se aflau rivalii lor. La un moment dat, șoferul scoate pistolul pe geam. La vederea armei, Bebică se apropie de autoturismul respectiv și lovește geamul lateral cu un cuțit chiar în momentul în care mașina din care se trăgea părăsește benzinăria, în viteză.

Polițiștii s-au autosesizat din oficiu. Astfel că, la o lună după incident, polițiștii au descins la trei adrese. Ulterior, două persoane din gruparea Salaman, care, în timpul conflictului ar fi folosit arme neletale, au fost reținute, iar una dintre ele a fost prezentată în fața instanței Judecătoriei Sectorului 4, cu propunere de arestare preventivă, dar magistrații au considerat că bărbatul respectiv poate fi cercetat și în libertate.

Nu este pentru prima oară când au loc astfel de conflicte între aceste grupări. Potrivit Gandul, la data de 9 septembrie 2022, în jurul orei 22.30, ar fi avut loc un conflict între oamenii lui Bebică Ștoacă și membrii unei grupări cunoscute sub numele de Salaman.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Scandal la Brăila: Primăria acuzată de fraudă cu fonduri europene în...

Primăria Brăila se află în centrul unui scandal major după ce a fost acuzată că a folosit Festivalul Peștelui, un eveniment finanțat din fonduri...