Scandal de proporții la Spitalul Județean din Ploiești! Bebeluși încurcați la naștere

Scandal de proporții la Spitalul Județean de Urgență Ploiești, acolo unde două femei care au adus pe lume nou născuți au plecat acasă cu copiii altor familii!

Așadar, este anchetă la Spitalul Județean Ploiești, după o încurcătură care a dus la un adevărat scandal! O femeie care a născut recent a sesizat atunci când a ajuns acasă că fetița din brațele sale nu este cea pe care a adus-o pe lume!

Imediat, femeia a luat copilul și a mers la Maternitatea din Ploiești pentru a își căuta adevăratul copil, dar și pentru a înapoia fetița care i-a fost dată adevăraților ei părinți.

După o cercetare rapidă, angajații maternității au ajuns la concluzia că au încurcat doi copii. Directorul medical al SJU Ploieşti, medicul Andrei Ilinca, a oferit câteva explicații.

Acesta a precizat că la nivelul unităţii sanitare a început o anchetă internă pentru a se stabili împrejurările în care doi nou-născuţi au ajuns, la externarea din Secţia Obstetrică-Ginecologie a spitalului, la alte familii şi nu la cele naturale.

Angajații spitalului au observat că cele două nou-născute aveau același nume dar purtau și același prenume. Din fericire, cealaltă familie nici nu a apucat să ajungă acasă cu copilul, deoarece proaspeții părinți au fost sunați de angajații spitalului, care le-au explicat încurcătura. Într-un final, fiecare mămică și-a primit bebelușul pe care l-a adus pe lume, însă ancheta la spital continuă pentru a se descoperi cine se face vinovat de această încurcătură.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole