Scandal, degringoladă și demisii la Inspectoratului de Stat pentru Controlul Traficului Rutier (ISCTR)

Una dintre entitățile importante de sub tutela Ministerului Transporturilor și Infrastructurii stă pe un butoi de pulbere din cauza haosului managerial al actualei conduceri.

”La ISCTR este ca-n codru”

Numirea în urmă cu câteva luni a consilierului județean PSD de la Mehedinți Teodor-Claudiu Nisulescu la conducerea ISCTR i-a surprins pe cei din această instituție și nu numai.

Era clar că este o numire politică și acest ”amănunt” a ieșit la iveală la scurt timp după numire când PUTEREA a dezvăluit câteva dintre ”performanțele” noului șef al ISCTR (https://www.puterea.ro/exclusiv-seful-inspectoratului-de-stat-pentru-controlul-traficului-rutier-interzis-in-germania-pentru-evaziune-fiscala/).

Un document de uz intern care a ajuns la ministrul Transporturilor și Infrastructurii, Sorin Grindeanu, menționează că ”la ISCTR este ca-n codru, adică toată lumea face ce vrea, angajații folosesc mașinile de serviciu pentru scopuri persoanle, unii dintre ei fac naveta cu acestea chiar și sute de km zilnic”.

”De când cu noua conducere, acțiunile de control care urmau să se desfășoare au dispărut în totalitate. Oare aceste lucruri sunt intenționate sau din simplul motiv că noua conducere nu reușește să ofere suficient timp pentru a fi organizate?”, se menționează în acel document.

Însă, documentul menționează și un aspect extrem de interesant care ar trebui să dea de gândit ministrului Sorin Grindeanu. Și anume că ”Oamenii  cheie din anumite structurii ale ISCTR  au hotărât să se detașeze în alte instituții sau, mai rău, și-au înaintat demisiile, pe motiv că pot lucra într-un asemenea degringoladă”.

Practic, angajații ISCTR consideră că principalii vinovați pentru degringolada sunt  inspectorul șef de stat Teodor-Claudiu Nisulescu și Florin Gagea, directorul Direcției Monitorizare, Control și Reglementări. Rămâne de văzut ce măsuri va dispune ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, ca să stopeze haosul, dar mai ales, scandalul de ISCTR.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole