Scandal în campania electorală din Sectorul 1: Un membru AUR s-a filmat adresând un limbaj vulgar membrilor USR

Publicat: 16 mai 2024, 11:20, de Vlad Stefan Orjan, în POLITICĂ , ? cititori
Exclusiv
Scandal în campania electorală din Sectorul 1: Un membru AUR s-a filmat adresând un limbaj vulgar membrilor USR

O nouă controversă zguduie campania electorală din Sectorul 1, unde un membru AUR s-a înregistrat folosind un limbaj obscen și denigrator la adresa membrilor USR. Videoclipul, care a devenit viral pe grupurile interne ale AUR, îl prezintă pe Ionuț Crâșmariu, membru AUR și candidat la consiliul local Sector 1, folosind un limbaj vulgar și insultând membrii USR.

Crâșmariu, cunoscut ca om de încredere al secretarului general al AUR, Titus Păunescu, este vicepreședinte în cadrul filialei AUR din Sectorul 1 și este strâns legat de fostul primar Daniel Tudorache, candidat la Primăria Sectorului 1 ca independent. De asemenea, este remarcat faptul că Crâșmariu are relații strânse cu omul de afaceri Mohammad Murad, iar membrii AUR își dau întâlniri la unul dintre restaurantele deținute de acesta.

Înregistrarea video îl prezintă pe Crâșmariu exprimându-și frustrările și disprețul față de membrii USR, folosind un limbaj vulgar și discriminatoriu. Mai mult, videoclipul dezvăluie că acesta a fost distribuit în grupuri interne ale AUR, demonstrând o strategie de comunicare agresivă.

 

Regele fier vechiului din București și legăturile eparhiale

Ionuț Crâșmariu

Cu toate acestea, controversa nu se oprește aici. Conexiunile lui Crâșmariu îl leagă și de mediul religios, prin cumnatul său, prodecan la Facultatea de Teologie, și tatăl său, care este fost preot în Sectorul 4. Mai mult, Crâșmariu este implicat în afaceri cu fier vechi în București și conduce filiala AUR din Sectorul 1, susținut de secretarul general al partidului.

Această expunere a membrului AUR ridică întrebări cu privire la comportamentul și valorile partidului, în special în contextul unei campanii electorale încărcate de tensiuni. Cu toate că este candidat la consiliul local pe locurile 4 sau 5, potrivit declarațiilor interne ale AUR, comportamentul său controversat ar putea afecta susținerea electorală și imaginea partidului în Sectorul 1.

Citește și: Trădare în AUR Sector 1: Colaborări ascunse și strategii de campanie pentru susținerea lui Daniel Tudorache