Scandal într-un club din Flămânzi, în Botoșani. Un agent de pază, bătut măr de localnici

Un agent de pază, în vârstă de 45 de ani, care asigura ordinea într-un club din Flămânzi, județul Botoșani, a ajuns la spital în stare gravă, după ce a fost atacat cu bâte şi topoare şi lovit de mai multe ori peste cap şi corp în timp ce se afla în timpul serviciului.

Incidentul a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă. La un moment dat, bărbatul a fost chemat la intrarea în club, deoarece mai mulţi tineri făceau scandal. Imediat cum a coborât scările pentru a ieşi în faţa clădirii, agentul de pază a fost atacat de mai mulţi tineri. A încercat să fugă spre etaj, însă a fost imediat ajuns din urmă de unul dintre agresori, trântit pe ciment, după care lovit cu pumnii şi picioarele de mai multe persoane.

Din imaginile şocante surprinse de camerele de supraveghere se poate vedea cum la un moment dat este lovit de nu mai puţin de cinci persoane, înarmate cu bâte şi chiar cu un topor, potrivit Monitorulbt.ro.

Ulterior, agresorii au fugit, iar mai mulți clienţi din club au sunat la 112. Agentul a fost transportat imediat la Urgențe, în stare de inconştienţă.

După câte se pare, scandalul ar fi pornit de la faptul că agentul nu l-a lăsat să intre în club pe un client băut. Ulterior, acesta a revenit cu mai mulţi prieteni şi l-au atacat pe omul de la pază la intrarea în local.

Agentul de pază a fost diagnosticat cu traumatism cranian acut prin agresiune, fiind supus mai multor examene de specialitate. Bărbatul acuză în continuu dureri de cap şi o stare generală de rău, după loviturile încasate în zona capului. Medicii spun că a avut noroc că loviturile nu au fost mai puternice în zonele vitale.

Cazul a fost reclamat de personalul medical şi către oamenii legii. Poliţiştii au precizat că toţi agresorii au fost deja identificaţi în baza imaginilor şi declaraţiilor luate de la cei din club.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...