Scandal monstru la Ministerul Agriculturii între ministrul Adrian Oros și directorul general de la APIA

Un scandal inedit a izbucnit de câteva săptămâni la  Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale între ministrul liberal Adrian Nechita Oros și un director de la o agenție de sub tutela ministerului.

Anul trecut, unul dintre cei mai apropiați colaboratori ai ministrul Adrian Oros a fost Adrian Pintea, directorul general al Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) poate și datorită faptului că ambii au copilărit împreună în aceeași zonă din Transilvania.

Dar brusc, de câteva săptămâni, cei doi nu își mai vorbesc și sunt la cuțite. Motivul este unul incredibil. Potrivit informațiilor pe surse, PNL a dorit să-l impună ca ministrul al Agriculturii în cabinetul Cîțu pe Adrian Pintea, care, chiar acesta a acceptat postul.

Numai că, Oros a fost mult mai influent din punct de vedere politic și a rămas pe post. Pentru Oros faptul că Pintea a acceptat postul de ministru al Agriculturii a fost un afront de neimaginat.

Mai mult, Oros a aflat că Pintea a spus de spre el că este slab ca ministru și, din acel moment, Oros nu vrea să mai audă de Pintea. Ca atare, deja conflictul dintre cei doi a trecut într-o altă etapă, adică Oros vrea să scape de Pintea, iar Pintea vrea locul lui Oros. 

2 COMENTARII

  1. Legenda spune că în satul Alunis jud Cluj, niște comunisti cu vederi prea liberale, se chemau ” Oros”, furau în mod regulat stiuletii de pe tarlalele familiei Curteanu, pînă cînd aceștia i au prins în flagrant și le-au dat o mamă de bătaie. Tot legenda mai spune că unul dintre cei trei comuniști cu vederi liberale lucra la abator unde în nenumărate rînduri a fost prins furînd carne, așa că a fost condamnat de vreo 3 ori cu executare. Orice asemănare cu persoane reale este pur întîmplătoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cum vrea Olguța Vasilescu să găsească muncitori: Relocare, ca pe ...

Lipsa forței de muncă reprezintă o problemă cu care se confruntă de ani buni angajatorii din România. Fostul ministru al Muncii, Lia Olguța Vasilescu,...
Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...