Scandal UDMR-PSD. Barna Tanczos a șters pe jos cu Gabriel Marinov, guvernatorul Deltei Dunării

Ministrul UDMR al Mediului, Apelor și Pădurilor, Barna Tanczos, a luat o decizie radicală împotriva guvernatorului Rezervației Biosferei Delta Dunării, Gabriel-Teodosie Marinov, impus de PSD.

”Îți interzic categoric să mai dai vreo declarației presei”

Disperat de faptul că nu mai poate gestiona sau stopa scandalul Bâstroe, ministrul UDMR al Mediului, Barna Tanczos, a recurs în această săptămână la o măsură radicală care va agita și mai mult relațiile dintre UDMR și PSD. Guvernatorul Administrației Rezervației Biosferei Delta Dunării, Gabriel-Teodosie Marinov, a fost chemat la București de către ministrul Barna Tanczos.

Întâlnirea dintre cei doi a fost extrem de tensionată, de fapt, ministrul Mediului a tunat și fulgerat la adresa lui Marinov, ștergând efectiv pe jos cu acesta. Motivul: declarațiile făcute de Marinov pentru PUTEREA pe data de 10 februarie 2023. ”Prin aprilie 2022, reprezentanții Poliției de Frontieră din zona Chilia m-au informat că Ucraina a început să lucreze la adâncirea canalului Bâstroe.

Imediat, a  doua zi, eu am informat Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, inclusiv pe ministrul Barna Tanczos, despre această situație, dar n-am avut niciun feedback nici până azi”. Această declarație a lui Marinov l-a scos din sărite pe ministrul UDMR al Mediului, Apelor și Pădurilor, Barna Tanczos. Ca atare, ministrul UDMR al Mediului l-a avertizat ferm pe Gabriel Marinov: ”De azi înainte, îți interzic categoric să mai dai vreo declarației presei, pe orice fel de subiect”.

Barna Tanczos pârăt Marionov la Grindeanu

După ce a fost pus la colț de ministrul Mediului, guvernatorul Gabriel Marionov l-a sunat imediat pe vicepremierul și ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu. Cei doi s-au întâlnit și atunci Grindeanu a aflat de la Marionov ce interdicție a primit de la Barna Tanczos.

”De acum înainte să îi spui lui Barna Tanczos că vei face ce spune conducerea PSD”, a fost mesajul lui Sorin Grindeanu.

Nu trebuie omis faptul că PUTEREA a relatat recent că guvernatorul Gabriel Marionov, impus și susținut de baronul PSD de Tulcea, Horia Teodorescu, a tensionat foarte mult relațiile dintre PSD și UDMR

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...