Scandal uriaș la CONPET: Directorul general Dorin Tudora a mărit salariile doar angajaților PNL

Publicat: 03 mai 2024, 06:56, de Ion Teleanu, în Dezvăluiri , ? cititori
Exclusiv
Scandal uriaș la CONPET: Directorul general Dorin Tudora a mărit salariile doar angajaților PNL
Directorul general de la Conpet SA, Dorin Tudora, găsit incompatibil de ANI

În ultima ședință a Consiliului de Administrație de la Conpet SA Ploiești, de la sfârșitul lunii aprilie 2024, directorul general Dorin Tudora, impus și susținut de Iulian Dumitrescu și Roberta Anastase, a fost acuzat de acordarea unor măriri de salarii doar angajaților aflați în siajul PNL.

Ultima ședință a Consiliului de Administrația de la Conpet SA Ploiești, operatorul național de transport țiței și derivate prin conducte din România, s-a soldat cu un scandal monstru între directorul general Dorin Tudora, susținut și impus de baronul liberal Iulian Dumitrescu și de Roberta Anastase, și președintele bordului administrativ Florin Gheorghe, care este reprezentantul Ministerului Energiei.

Mărire de salariu doar pentru angajații liberali

Președintele Florin Gheorghe l-a acuzat pe directorul Dorin Tudora că, fără acordul Consiliului de Administrație, salariile unor angajați cu ceva funcții de conducere s-au mărit substanțial doar pe criteriul politic, adică sunt membrii PNL. Practic, angajații PNL care aveau treapta unu de salarizare au fost trecuți la treapta opt și, astfel, remunerația netă a acestora a crescut de la 7.500 de lei la 13.000 și chiar 14.000 de lei, în funcție de vechime. Așadar, angajații de la Conpet SA Ploiești care nu sunt tabăra liberală, n-au primit nicio majorare salarială, că deh…Dorin Tudora a fost PDL și acum e PNL.

Dorin Tudora, cercetat de ANI și DNA, dar fără certificat ORNISS

PUTEREA a semnalat de mai multe ori că Dorin Tudora a devalizat Conpet-ul, dar a fost numit din nou la conducerea societății de către Roberta Anastase și baronul Iulian Dumitrescu, cel aflat acum sub control judiciar pentru o mită de 3,2 milioane de euro. De asemenea, tot PUTEREA a semnalat că directorul general Dorin Tudora a fost cercetat de ANI și DNA și nu are certificat ORNISS.

Citește mai mult: Directorul general de la Conpet Ploiești, Dorin Tudora, cercetat de ANI și DNA, n-are certificat ORNISS