Scandal vizavi de cum promovează Ministerul Sănătăţii vaccinul anti-COVID, cu imaginea Catedralei Ortodoxe din Timişoara

Ministerul Sănătăţii promovează vaccinul anti-COVID 19 folosind imaginea Catedralei Ortodoxe din Timişoara. Vicepreşedintele PNŢCD, europarlamentarul Cristian Terheş, nu este de acord cu o astfel de promovare și spune că în postare crucile Catedralei Ortodoxe din Timişoara au fost tăiate.

Într-o postare pe pagina oficială, Ministerul Sănătăţii anunţă că mai mulţi români se pot programa pentru vaccinare, mai ales în zonele unde rata de incidenţă cumulată este de peste 4.5 la 1.000 de locuitori. În postare, Ministerul Sănătăţii promovează vaccinul anti-COVID 19 folosind imaginea Catedralei Ortodoxe din Timişoara.

Ministerul Sănătăţii, condus de USR PLUS, promovează vaccinul anti-Covid folosind imaginea Catedralei Ortodoxe din Timişoara, dupa ce în prealabil i-a taiat crucile.

E clar ca neomarxiştii de la USR PLUS vor să păcălească oamenii cu această imagine. Dispreţul acestora faţă de simbolurile creştine e fară limită. Cum a remarcat cineva, dacă întorci imaginea turnurile respective arată ca seringi cu ace.

P.S. Ca să nu fie discuții, mai jos găsiți link la respectiva postare a Ministerului Sănătățiihttps://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1391344101220351&id=167611313593642 “, susţine Cristian Terheş pe pagina sa de Facebook.

Nu este prima oară

Catedrala Ortodoxă Metropolitană Timișoara nu se află la prima „schilodire” de simbolurile sale religioase. În 2017, într-un afiș prin care se promova un eveniment al orașului Catedrala a apărut fără crucea de pe turla centrală. La vremea aceea, organizatorii și-au cerut scuze public, precizând că greșeala nu a fost intenționată.

În decembrie 2020, s-a desfășurat un proiect de împodobire a zidurilor clădirilor din Complexul studențesc. Una dintre aceste picturi murale înfățișează din nou Catedrala fără cruci.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...