Scandalul câinilor fără stăpân. Mărturia cutremurătoare a părinților care și-au pierdut copilul ucis de câini

Femeia ucisă de câinii vagabonzi în timp ce alerga nu este, din păcate, nici primul și nici ultimul din lungul șir de astfel de evenimente tragice.

La nouă ani după ce fiul lor a fost sfâșiat de maidanezi, în parc, cazul femeii ucise de câini a redeschis răni vechi pentru părintii lui Ionuț Anghel.

ntena 3 CNN a obținut mărturia lor exclusivă despre problema câinilor fără stăpân, subiect ignorat de mult timp de autorități. 

Reporter: Cum ați primit vestea? 

Mama: Am simțit că retrăiesc, că ne întoarcem în timp, acum 10 ani când s-a întâmplat cu băiețelul meu, Ionuț, și mi s-a părut incredibil! 

Reporter: Cum vi se par autoritățile? După 10 ani vedem aceeași situație… 

Tată: Cei care trebuie să își facă treaba nu o fac. Cei de la ASPA nu au răspuns la sesizări așa cum trebuie, s-au strâns iar haite de câini, și ne fac sa retrăim mereu, mereu aceleași probleme, că nu contează. Au fost în 2006 cu japonezul, cu cazul nostru, și mai sunt și altele în țară. Se știe că e o problemă! 

Reporter: Ce le-ați recomanda autorităților? 

Mama: Să-și facă treaba. Să rezolve aceasta situație, pentru că nu suntem în siguranță. Dacă această situație revine după 10 ani de la moartea lui Ionuț, timp în care au fost progrese… Timp de câțiva ani au fost progrese, și într-adevăr ne-am simțit în siguranță. Dar în ultimii ani, această situație a scăpat de sub control, și ne întoarcem de unde am plecat. Este inadmisibil!

În anul 2013, Ionuț Anghel, un copil în vârstă de patru ani a murit, după ce a fost atacat de câinii maidanezi din apropierea Parcului Tei, din Sectorul 2.

O femeie a sunat la numărul de urgență 112 și a anunțat că nu-și mai găsește unul dintre nepoți. Acesta a spus că se afla în parc, împreună cu cei doi nepoți ai săi, în vârstă de șase și, respectiv, patru ani.
   
Potrivit declarațiilor femeii, la un moment dat, cei doi copii s-au îndepărtat de ea și au dispărut. În timp ce îi căuta, nepotul de șase ani s-a întors cu o rană la picior și a povestit că el și fratele său au fost atacați de câini, scrie antena3.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...