Scandalul Eurovision ajunge în Parlament. Directorul TVR, chemat să dea explicații

Dan Turturică, președintele-director general al TVR, este chemat de USR în Parlament pentru o dezbatere pe tema incidentului de la Eurovision, unde rezultatul votului dat de juriul românesc a fost modificat.

Dezbaterea va avea loc în cadrul Comisiei de cultură a Camerei Deputaților.

„Situația în care a fost pusă TVR la Eurovision este inadmisibilă și inexplicabilă. L-am invitat pe Dan Turturică, președintele-director general al televiziunii publice, la o întâlnire cu parlamentarii din Comisia pentru cultură, arte, mijloace de informare în masă a Camerei Deputaților pentru ca, împreună, să găsim soluții și cea mai bună cale de a preveni astfel de abuzuri”, susține deputatul USR, Iulian Bulai.

Acesta subliniază faptul că explicația acordată de organizatorul Eurovision, EBU, privind înlocuirea voturilor românești nu clarifică nimic și nu aduce nicio justificare, din contră, doar acuze nemotivate.

„Credibilitatea TVR (și, în ultimă instanță, a României) nu poate fi subminată atât de grav cu justificări atât de subțiri. Sper ca, în dialog cu domnul Turturică, să înțelegem mai bine ce se poate face pentru ca astfel de momente să nu se repete”, mai spune Iulian Bulai.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...