Scandalul raportărilor Covid 19: Cîțu nu a găsit nici grupul de investigații al lui Voiculescu nici notificările lui Barna

Grupul de lucru pe care Vlad Voiculescu susține că l-a creat să cerceteze neconcordanțele legate de decesele Covid 19 nu există în Ministerul Sănătății, după cum nu există nici notificările pe acestă temă trimise de vicepremierul Dan Barna.

Afirmațiile au fost făcute de primul ministru Florin Cîțu, în cadrul unei conferințe de presă susținute duminică.

„I-am cerut ieri secretarului de stat Baciu, în urma informațiilor apărute în presă, să-mi zică dacă există la nivelul Ministerului Sănătății un grup de lucru care se ocupă de așa ceva. Azi avem confirmarea că acest grup de lucru nu există. Vom face un grup de lucru care să investigheze și vom urmări toată procedura”, a spus Cîțu.

Premierul a adăugat că nu a găsit nici datele pe tema neconcordanței modului de raportare a deceselor Covid 19 pe care vicepremierul Dan Barna susține că i le-ar fi trimis.

„Am verificat stenograma ședinței de Guvern și nu este nicio informare în cadrul ședinței de Guvern, am verificat dacă de la Ministerul Sănătății a plecat vreun material către cabinetul premierului, nu a plecat niciun material, am verificat la registratura Guvernului dacă există vreun material primit de la ministerul Sănătății sau de la vicepremier – nu există niciun material. Este posibil să fie pe drum”, a completat Cîțu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...