Schelete ale unor oameni uciși, găsite într-un pub

În spatele unui vechi pub din Cork, Irlanda, au fost descoperite acum câteva luni șase schelete umane. Potrivit arheologilor, acestea sunt ale unor bărbați. Se pare că moartea a fost cruntă, căci toate scheletele aveau mâinile și picioarele legate, executate apoi prin împușcare și aruncate într-o groapă comună.

Trei dintre bărbații executați aveau, conform cercetărilor de laborator, între 18 și 25 de ani la momentul morții. Perioada morții celor șase oameni nu este încă determinată și cunoscută. Descoperirea scheletelor s-a făcut din întâmplare, în timp ce se efectuau niște lucrări.

Totul a fost oprit când s-au găsit scheletele și au intrat în scenă arheologii pentru a recupera scheletele și a le duce la laborator, pentru analize. Se crede că ar putea să fie vorba despre niște soldați uciși în Cork.

Potrivit experților, cele șase victime au murit într-un mod „violent și înfiorător”. Investigațiile de până acum arată că decesele sunt legate de așezarea ibero-scandinavă care s-a dezvoltat în zona South Main Street. Groapa comună ar putea să ducă și la alte descoperiri. Cercetările continuă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole