Schimbări la platforma de vaccinare anti-coronavirus

Au loc schimbări la platforma de vaccinare anti-coronavirus. Persoanele care au cont pot înscrie alte 1.000 de cetățeni.

„Vești bune. Ne respectăm promisiunile! În doar câteva zile, după discuțiile pe care le-am avut cu reprezentanții organizațiilor neguvernamentale și asociațiilor de pacienți, am făcut modificările solicitate în platforma #RoVaccinare. Cei care și-au creat conturi pentru vaccinare, acum le pot folosi ca să-i ajute și pe alții. Aplicația vă permite să programați până la 1.000 de persoane. Până acum, numărul de beneficiari care puteau fi adăugați era limitat la 9 persoane”, a anunțat Andrei Baciu, secretar de stat în Ministerul Sănătății și vicepreședintele Comitetului de coordonare a activităților privind vaccinarea.

„Vă mulțumesc vouă, celor care sunteți alături de noi, și care vă doriți să ne întoarcem la viața de altădată. Fiecare mână de ajutor ne duce mai aproape de sfârșitul pandemiei, iar solidaritatea este cea mai importantă!”, este mesajul vicepreședintelui Comitetului de coordonare a activităților privind vaccinarea.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole