Monica Anisie: Pregătim școlile din Capitală de scenariul roșu

Ministrul Educației, Monica Anisie, a anunțat că școlile din București se pregătesc de scenariul roșu după ce în ultimele 24 de ore s-au înregistrat 777 cazuri noi de coronavirus. Totodată, ministrul a precizat că toți elevii din București vor avea tablete pentru a urma școala online.

Ministrul Educației a ținut o ședință cu inspectorii școlari pe situația echipamentelor tehnice pentru unitățile de învățământ, după ce la nicio școală din Capitală nu ajunseseră până acum tabletele de la Inspectoratul Școlar al Municipiului București.

Monica Anisie a mers la depozitul unde se află tabletele pentru elevi și a dat asigurări că vor fi distribuite joi în toate sectoarele.

“Tabletele vor ajunge azi în toate sectoarele din municipiul București”, a spus Ministrul Educației.  Întrebată de jurnaliști care este motivul pentru care Inspectoratul Școlar București a întârziat livrarea tabletelor, Anisie a spus că “a fost o perioadă în care inspectorul școlar și alte persoane au fost în izolare sau în carantină, unii fiind bolnavi de COVID. Acesta a fost motivul”, a declarat Monica Anisie citată de Digi24.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...