Monica Anisie: Pregătim școlile din Capitală de scenariul roșu

Ministrul Educației, Monica Anisie, a anunțat că școlile din București se pregătesc de scenariul roșu după ce în ultimele 24 de ore s-au înregistrat 777 cazuri noi de coronavirus. Totodată, ministrul a precizat că toți elevii din București vor avea tablete pentru a urma școala online.

Ministrul Educației a ținut o ședință cu inspectorii școlari pe situația echipamentelor tehnice pentru unitățile de învățământ, după ce la nicio școală din Capitală nu ajunseseră până acum tabletele de la Inspectoratul Școlar al Municipiului București.

Monica Anisie a mers la depozitul unde se află tabletele pentru elevi și a dat asigurări că vor fi distribuite joi în toate sectoarele.

“Tabletele vor ajunge azi în toate sectoarele din municipiul București”, a spus Ministrul Educației.  Întrebată de jurnaliști care este motivul pentru care Inspectoratul Școlar București a întârziat livrarea tabletelor, Anisie a spus că “a fost o perioadă în care inspectorul școlar și alte persoane au fost în izolare sau în carantină, unii fiind bolnavi de COVID. Acesta a fost motivul”, a declarat Monica Anisie citată de Digi24.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole