Se întâmplă în Gorj. Femeie moartă în grădină, mâncată de câini. Vecinul ei, găsit cu venele tăiate

O bătrână din comuna Dănești, județul Gorj, a fost găsită moartă în grădina vecinului său. Femeia avea mai multe mușcături de câine pe corp. Vecinii spun că nu o mai văzuseră de două-trei zile. Mai mult, în locuință a fost găsit un bărbat cu venele tăiate, în stare de inconștiență. Acesta a fost resuscitat și și-a revenit, aflându-se în prezent la spital. Polițiștii au deschis o anchetă pentru a afla ce s-a întâmplat.

Cei doi sunt cunoscuți cu viciul alcoolului și obișnuiau să se mai viziteze, pentru a consuma împreună băuturi alcoolice.

„Astăzi, de dimineață (n.r. – joi, 27 noiembrie) a găsit o altă vecină decedată în grădina unui domn. Era moartă de mai mult timp, probabil, și era și mâncată de câini, o parte din ea, iar proprietarul casei a fost găsit în locuință cu venele tăiate. În prima fază s-a crezut că este mort, doar că a venit un echipaj de la Ambulanță, care l-a resuscitat și și-a revenit. Nu știm dacă la mijloc este crimă și sinucidere. Au venit cei de la poliție și se fac verificări. Erau niște oameni amărâți, care consumau alcool și se mai vizitau“, a spus primarul comunei Dănești, Mădălin Paliță.

Potrivit primarului, cei doi erau cunoscute ca persoane liniștite. Mădălin Paliță a povestit că a rămas marcat de această descoperire: „A fost șocant și am rămas marcat. Era mutilată. Nu mai avea față. Era de nerecunoscut“, a spus primarul.

Acesta a mai povestit că o vecină l-a întrebat pe bărbat dacă a văzut-o pe femeie, dar acesta a răspuns că nu știe nimic de ea: „Vecinii spun că nu au mai văzut-o de două – trei zile. O vecină l-a întrebat pe el dacă a văzut-o sau știe ceva de ea, dar el a spus că nu a văzut-o“.

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Gorj au transmis că polițiștii criminaliști efectuează cercetări în acest caz.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...

Dănuț Păle ține CV-ul la secret. A dezvoltat o afacere de...

Afacerile de tip cartel au devenit o normalitate în România. În timp ce directorii sau șefii din instituții semnează pentru contracte din bani publici...