Se întâmplă în Vaslui. Șoferul de pe mașina de deszăpezire, amendat pentru că a mers cu viteză

Şoferul unui utilaj de deszăpezire a fost sancţionat pentru neadaptarea vitezei la condiţiile de trafic, după ce ar fi circulat cu viteză pe DE 581 şi a fost aproape să lovească un poliţist pe mijlocul străzii.

Potrivit martorilor, conducătorul auto nu a încetinit în zona producerii evenimentului rutier şi a stropit mai multe persoane, inclusiv pe poliţist, căruia i-a udat şi o serie de documente.

„Faţă de conducătorul auto al utilajului de deszăpezire a fost dispusă măsura sancţionării contravenţionale conform prevederilor legale în vigoare”, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui, Bogdan Gheorghiţă.

În ultimele ore, pe şoselele din judeţul Vaslui s-au produs o serie de evenimente rutiere din cauza condiţiilor meterologice nefavorabile, mai multe maşini derapând sau ieşind de pe partea carosabilă. Accidentele nu s-au soldat cu victime.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

O polițistă de la Rutieră înjură ca la ușa cortului. Conducerea...

O polițistă din București s-a filmat cu cameră body cam din dotare în timp ce înjura ca la ușa cortului un șofer tras pe...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...