Se întâmplă la Roland Garos: Decizie fără precedent a unui sportiv

Decizie fără precedent a unui sportiv: tenismena Naomi Osaka a anunțat că nu va participa la nicio conferință de presă de la Roland Garos pe motiv că întrebările jurnaliștilor afectează sănătatea mintală a jucătorilor.

Japoneza riscă să fie amendată pentru această decizie. Participarea la conferințele de presă ale jucătorilor de tenis este obligatorie. Japoneza Naomi Osaka a anunțat pe contul său de Twitter că nu va lua parte la conferințele de presă de la turneul de Mare Șlem pentru că lumea nu ia în considerare sănătatea mintală a sportivilor.

”De multe ori stăm acolo și primim întrebări pe care le-am mai primit de mai multe ori sau întrebări care ne fac să ne îndoim de noi înșine și nu vreau să mă supun unor oameni care nu au încredere în mine” spune aceasta.

Decizia sportivei ar putea fi sancționată cu amenzi de până la 100.000 de dolari, scrie presa internațională, sancțiune pe care Naomi Osaka și-ar dori-o donată unei organizații caritabile pentru sănătatea mintală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...

Eveniment: 60 de universităţi din România îşi vor prezenta oferta educaţională...

Un număr de 60 de universităţi cu peste 6.000 de programe de studiu pentru licenţă, masterat şi doctorat îşi vor prezenta oferta educaţională online,...