Se întorc Țociu și Palade!

Cornel Palade şi Romică Ţociu au tot avut în ultimii ani contract cu diverse televiziuni, fie că au fost „în cuplu” sau separat. După ce anul trecut au avut câteva apariții, acum sunt din nou în negocieri.

Cei doi actori negociază pentru mai multe variante, se vehiculează chiar și emisiunea „Te cunosc de undeva”. „Suntem actori liberi profesionişti, putem să mergem la orice posturi ne cheamă până vom semna un nou contract. Suntem în negocieri cu una din televiziuni, aşa că putem să mergem şi la emisiunea lui Măruţă şi la podcastul lui, şi la Kanal D şi la Antena 1. Din martie vedem ce va fi”, a declarat Romică Ţociu, potrivit B1 TV.

De fapt, actorul ar vrea să participe la noul sezon „Te cunosc de undeva”, în martie, împreună cu colegul său Cornel Palade. Potrivit declarațiilor sale, după cum notează click.ro, e conştient de faptul că va fi obositor pentru ei, filmările desfăşurându-se într-un ritm alert. Rămâne de văzut ce vor alege cei doi, „îmbătrâniți” în acest gen de show-uri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Eugen Teodorovici (INQUAM Photos Octav Ganea)

Românii și corupția politică

De ce “românii și corupția”? Pentru că ar trebui să “stăm strâmb și să judecăm drept”, așa cum spune o vorbă românească! Așa cum...

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...