Se pregătește deja continuarea unui film celebru în acest moment (VIDEO)

Regizorul Denis Villeneuve va crea și cel de-al doilea film din adaptarea în două părţi a romanului „Dune”, de Frank Herbert, după cum au anunţat companiile Legendary Entertainment şi Warner Bros.

Vestea vine după ce „Dune” , în regia lui Villeneuve, a adunat 41 de milioane de dolari în timpul debutului din weekend, o sumă consisentă, având în vedere că filmul a fost lansat şi pe HBO Max. La nivel mondial, filmul a încasat 220 de milioane de dolari. Potrivit previziunilor, se aşteaptă ca cel de-al doilea film să urmărească aciunile lui Paul Atreides (personajul principal, interpretat de Timothee Chalamet) în timp ce se alătură Fremenilor şi lucrează pentru a aduce pacea pe planeta Arrakis.

„Dune” – partea a doua va debuta pe 20 octombrie 2023. Potrivit criticilor de film, compania Warner Bros „părea dornică să dea undă verde unui al doilea film pentru Villeneuve”, dar Legendary deţine drepturile cinematografice ale romanului şi trebuia să fie de acord pentru a continua povestea pe marele ecran.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Ce chirii vor plăti studenții în marile centre universitare?

Chiriile pentru apartamente și garsoniere din zece mari orașe au crescut cu 17% în ultimul an. Studenții sunt în căutare de garsoniere, iar bugetul...

Atentie, DNA! Gaura de 3 miliarde de Euro! Cei 10 milioane...

Fondul de Garantare a Asiguraților este locul unde s-a întâlnit hoțul cu prostul. FGA-ul este un pui al ASF-ului unde pilele unor politicieni sau ale...