Se pregătește rocada ministerelor controlate de UDMR

Nemulțumirile la adresa celor trei miniștri UDMR din cabinetul Ciucă – Attila Cseke, Barna Tanczos și Eduard Novak, se înmulțesc de la zi la zi, fapt pentru care după 1 mai urmează o rocadă a acestora cu PSD și PNL ca să atenueze scandalurile.

Potrivit informațiilor noastre, cele mai mari nemulțumiri sunt la adresa celor doi miniștri UDMR al Dezvoltării și Mediului. Principalele reproșuri la adresa lui Cseke Attila se referă la programul Anghel Saligny care se tot întârzie, fapt pentru care primarii au ajuns în pragul imploziei.

Reproșurile la adresa lui Tanczos Barna vizează întârzierea și blocarea unor proiecte cu finanțare de la Fondul de Mediu, dar mai ales faptul că a mușamalizarea marilor scandaluri de la Apele Române și silvicultură.

În aceste condiții, UDMR ar renunța Ministerul Dezvoltării pentru PSD, urmând să primească la schimb portofoliul Economiei, iar în locul Mediului ar urma să preia frâiele Energiei sau al Cercetării, Inovării și Digitalizării.

De asemenea, se ia în calcul și o rocadă între PSD și UDMR, adică UDMR să preia Ministerul Culturii, iar Sportul să ajungă la PSD sub Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Caracatița uriașă a intereselor baronului PSD Horia Teodorescu îngroapă Tulcea în gunoaie

Un document exploziv ajuns la mai multe instituții de forță ale statului scoate în evidență uriașa caracatiță a intereselor țesută de baronul PSD de...

Avem tricolorul pe etichetă, ce mai contează ce înghițim? Dublul standard,...

Ultima găselniță a politicienilor de la PSD este să-i oblige pe comercianții care vând produse provenite din materii prime românești să se asigure că...