CNAIR a semnat contractul pentru finalizarea construcției Variantei de Ocolire Tecuci

Obiectul contractului îl reprezintă execuţia lucrărilor pentru construcţia variantei de ocolire Tecuci – restul de executat, având un stadiu fizic al lucrărilor în momentul rezilierii de aproximativ 58%.

Durata contractului este de: 12 luni perioada de execuţie a lucrărilor şi 36 de luni perioada de garanţie a lucrărilor.

Reamintim că lucrările la acest proiect rutier au început în 2012, dar au fost sistate un an mai târziu. Au fost reluate în 2015 de un alt constructor. Primul contract de finanţare din cadrul Programului Operaţional Sectorial Transporturi (POS-T 2007-2013) a fost reziliat, însă a fost semnat un nou contract de finanţare europeană în cadrul Programului Operaţional Infrastructură Mare 2014-2020 (POIM).

Contractul s-a semnat de către directorul general al CNAIR, Mariana Ioniță, la Primăria Tecuci, în prezența primarului Lucian Costin și a deputatului George Stangă. .

Pe 19 mai 2019, Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc şi directorul general CNAIR, făceau o vizită în judeţul Galaţi, în care au verificat stadiul lucrărilor la varianta ocolitoare a municipiului Tecuci, iar Răzvan Cuc a rupt în faţa presei contractul cu constructorul. (VEZI VIDEO AICI!).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...