Va fi ceva spectaculos: Terasa de unde vor putea fi admirați Munții Măcin și Dunărea

O terasă concepută ca o grădină de unde vor putea fi admirați Munții Măcin și fluviul Dunărea va fi amenajată pe acoperișul clădirii principale din Grădina Botanică din Galați. Totul în cadrul unei investiții de 3 milioane de euro care va transforma imobilul într-o clădire prietenoasă cu mediul.

Potrivit proiectului realizat de Consiliul Județean Galați, investiția presupune lucrări de modernizare a sistemelor de încălzire, climatizare și ventilare, precum și de refacere a instalațiilor electrice. De asemenea, vor fi montate sisteme de producere a energiei verzi și stații de încărcare pentru mașinile electrice.

Totodată, pe acoperișul clădirii va fi o terasă de unde vor fi admirați munții din Dobrogea, podul peste Dunăre de la Brăila și fluviul Dunărea, conform Mediafax.

Se poate admira întreaga frumusețe

Vrem să amenajăm o terasă verde, de unde vizitatorii să poată admira întreaga frumusețe a Grădinii Botanice, fluviul Dunărea, faleza Dunării și Munții Măcin. Va fi ceva spectaculos”, a anunțat Costel Fotea, președintele consiliului Județean Galați.

În curtea complexului muzeal se construiește și o seră pentru plante exotice despre care autoritățile spun că va fi cea mai spectaculoasă din țară și va crește foarte mult numărul vizitatorilor din Galați și din zona de sud-est a țării.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...