Se va vaccina anti-Covid ÎPS Teodosie? Arhiepiscopul Tomisului, despre campania de imunizare: Nu spunem nici da, nici nu

Arhiepiscopul Tomisului a spus referitor la campania de imunizare din România că „rugăciunea vindecă mai mult decât vaccinul”. ÎPS Teodosie spune că nu se va vaccina anti-coronavirus întrucât suferă de alergii.

 „Patriarhia ne-a dat o recomandare, este normal să ne dea. Dacă e boală, noi ne implicăm în boală, dar tot rugăciunea vindecă mai mult decât vaccinul. M-am apropiat de toți oamenii, nu am luat niciun virus, puteam să mă îmbolnăvesc de sute de ori.

Cu privire la vaccinare, nu spunem nici da, nici nu. Aici e competența medicilor. Orice extremism nu e de bun augur, nici vaccinați-vă toți, nici nu vă vaccinați! Să facă fiecare după sfatul medicului și după conștiința sa. Este o boală reală, există, s-a putut testa acest virus.

M-am ocupat zilele astea mai mult de a citi studii medicale, decât altceva, pentru că trebuie să dau un răspuns, dar nu am unul categoric. Eu nu mă vaccinez că am alergie, deocamdată nu am nevoie. Cine se teme să se vaccineze, eu nu îl opresc. Vaccinul nu este obligatoriu”, a declarat marți ÎPS Teodosie.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole