Sebastian Burduja: „Am un plan pentru Bucureștiul Viitorului”

Publicat: 23 apr. 2024, 17:18, de Andrei Ceausescu, în POLITICĂ , ? cititori
Sebastian Burduja:

Sebastian Burduja intră în cursa pentru Primăria Capitalei, fiind desemnat candidatul Partidului Național Liberal.

Partidul Național Liberal a decis să desemneze un candidat propriu pentru Primăria Municipiului București, marcând un moment de schimbare după opt ani. Sebastian Burduja a confirmat că va candida, exprimându-și convingerea că bucureștenii merită un model liberal de administrație. Burduja a subliniat că politica trebuie să fie despre cetățeni și viața lor, nu despre politicieni și cariera lor, prezentându-și viziunea și motivul pentru care a decis să intre în cursa electorală.

Iată mesajul integral al lui Burduja:

”Partidul Național Liberal a decis să desemneze un candidat propriu pentru Primăria Municipiului București. Primul după opt ani, iar acesta este un lucru bun, pentru că bucureștenii merită un model liberal de administrație.
Mereu am spus lucrurilor pe nume. Decizia de astăzi a fost asumată după prea multe ezitări. În loc să arătăm bilanțul dezastrului pentru bucureșteni, au fost generate nesfârșite scenarii, ipoteze și dezamăgiri. Am pierdut timp prețios. Dar politica trebuie să fie despre cetățeni și viața lor, nu despre politicieni și cariera lor.
Când am fost propus președinte al PNL București, am primit multe mesaje de acest fel: „nu te băga, îți vei rupe picioarele”. La fel s-a întâmplat și astăzi. Și mi-am reamintit de ce am revenit în România acum nouă ani. Pe patul de moarte, un om drag mi-a spus: „în viață să nu faci ce poți, în viață să faci ce trebuie”. Testamentul bunicului meu a devenit crezul meu, pe care l-am urmat mereu, în cele mai grele clipe.
Am văzut cu toții ce se întâmplă când oamenii buni stau pe margine, iar oameni fără principii fac jocurile. Bucureștiul și România nu mai au timp de pierdut. Candidez pentru Primăria Capitalei pentru că vreau ca bucureștenii, pentru prima dată după mulți ani, să nu mai fie forțați să aleagă răul cel mai mic.
Am un Plan pentru Bucureștiul Viitorului. Și știu că nu sunt singurul care vrea schimbare. Vă aștept alături. Înainte, împreună.”