Secretarul de Stat Baciu: Vaccinarea împotriva Covid-19 cu prioritate, în cabinetele medicilor de familie!

Vaccinarea anti-COVID-19 se va face în principal la cabinetele medicilor de familie, a afirmat, joi, secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii Andrei Baciu.

„I-am informat pe toţi colegii că misiunea Comitetului Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea se va încheia în săptămânile viitoare, iar mai departe vaccinarea anti-COVID-19 se va face în principal la cabinetele medicilor de familie. În calitate de preşedinte al CNCAV, le-am spus colegilor medici de familie că le apreciez munca extraordinară legată de vaccinarea anti-COVID-19, care a început în cabinetele lor pe 4 mai anul trecut şi a dus până acum la vaccinarea a peste 1,1 milioane de români. I-am asigurat de sprijinul Ministerului Sănătăţii pentru ca vaccinarea să se desfăşoare în continuare aşa cum trebuie”, a scris pe Facebook Andrei Baciu.   

Din data de 14 martie, datele privind vaccinarea persoanelor din România vor fi comunicate săptămânal de către Institutul Naţional de Sănătate Publică. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Dănuț Păle ține CV-ul la secret. A dezvoltat o afacere de...

Afacerile de tip cartel au devenit o normalitate în România. În timp ce directorii sau șefii din instituții semnează pentru contracte din bani publici...

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...