„Secretul” lui Polunin: Povestea celebrului balerin care și-a tatuat de trei ori chipul lui Putin (VIDEO)

Serghei Vladimirovici Polunin este un dansator de balet, actor și model rus. Are cetățenie ucraineană, rusă și sârbă, dar „s-a considerat întotdeauna rus”. Născut la Herson, în Ucraina, Polunin a început gimnastică înainte de a trece la balet la vârsta de opt ani și a urmat Institutul Coregrafic de Stat din Kiev.

Polunin este cunoscut în lumea baletului drept un dansator extraordinar, dansând în trecut pentru Royal Ballet la Londra.

Balerinul are mai multe tauaje pe corp, dintre care trei cu Vladimir Putin – unul pe piept și două pe umeri. Balerinul s-a lăudat cu tatuajele sale pe Instagram. Polunin a postat o fotografie pe contul său de Instagram în care apar trei tatuaje cu capul lui Vladimir Putin. Postarea a adunat aproape 10.000 de aprecieri și aproape 3.000 de comentarii.

Cele mai multe comentarii sunt de nedumerire: „De ce?”, „De ce nu trăieşti în Rusia, dacă îl iubeşti pe acest bărbat?” sau „Mare dansator, puţină minte”.Prin faptul că ai aceste tatuaje înseamnă că sprijini crima şi tortura” i-a scris un alt internaut.

În momentul în care Serghei Polunin s-a tatuat pe piept cu fața președintelui rus, balerinul a tarnsmis mesajul: „Îi mulţumesc lui Vladimir şi tuturor celor care aleg binele”. Tot atunci, balerinul a anunţat că a devenit cetăţean rus, publicând o fotografie cu noul său paşaport.

Cine este Serghei Polunin

La doar 19 ani, Serghei Polunin a devenit cel mai tânăr prim-balerin din istoria London Royal Ballet, una dintre cele mai prestigioase companii de balet din lume şi a fost numit „cel mai bun balerin al generaţiei sale”.

La 21 de ani, Serghei Polunina şocat lumea baletului anunţând că se retrage de la London Royal Balet, unde avea parte de o apreciere enormă, şi că alege un nou drum, cel de dansator independent, care nu se încadrează în şabloanele riguroase ale acestui domeniu.

În prezent, balerinul deţine propria companie de producţie, Polunin Ink, prin intermediul căreia realizează show-uri în toată lumea, în colaborare cu mari artişti, printre ei şi românca Alina Cojocaru. Repertoriul lui Polunin include acum spectacole originale precum „Sacre” (coregraf Yuka Oishi), „Rasputin” (coregraf, Oishi, scor, Kirill Richter), „Little Red & The Wolf” (coregraf Ross Freddie Ray, scor: Richter), „Satori” (coregraf, Sergei Polunin, regia: Gabrielle del Vecchio) şi „Romeo şi Julieta” (coregraf Johan Kobborg), potrivit sursei citate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cifrele dezastrului pentru România după privatizarea Petrom EXCLUSIV

Legea care a “legalizat” vânzarea Petrom către OMV este nulă de drept. PUTEREA.RO vă prezintă ÎN EXCLUSIVITATE date care demonstrează, încã de la momentul...

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...