Ședință cu scandal la Consiliul Local Focșani. A fost necesară intervenția poliției (video)

Ședința Consiliului Local Focșani de miercuri a fost suspendată și a fost chemată Poliția în urma unui scandal care a izbucnit între reprezentanții PSD și cei ai PNL și USR PLUS. În sală au intrat și angajații Primăriei care au solicitat salariul restant.

Scandalul a avut loc miercuri, în cadrul ședinței Consiliului Local (foto Ziarul de Vrancea). În timpul dezbaterilor, în sală au pătruns mai mulți angajați ai Primăriei supărați pentru că nu au primit salariile.

„Ați mințit opinia publică, noi nu vrem decât salariile”, au spus funcționarii care au intrat în sala de ședință.

Conform Mediafax, în sala a fost vacarm, zeci de persoane fiind implicate în conflicte verbale.

Vreți să distrugeți un oraș, sunteți niște impostori, o să vă linșeze lumea pe stradă”, se aude din sală.

Liberalii susțin că primarul și un consilier local, ambii de la PSD, i-au incitat pe salariați.

Primarul incitator Cristi Valentin Misăilă (PSD) și consilierul local PSD Mihai Nedelcu se fac vinovați de incitare la violență și la încălcarea legislației în vigoare cu privire la derularea ședințelor de Consiliu Local. Astăzi, în timpul ședinței CL Focșani, cei doi au avut o atitudine agresivă față de doamnele viceprimar Ana-Maria Dimitriu și Alexandra Tătaru, dar și față de restul consilierilor PNL-USR-PLUS. Misăilă și Nedelcu i-au chemat în sala de ședințe pe angajații Primăriei și pe unii angajați ai Direcției de Dezvoltare Servicii Publice, incitându-i permanent. Lor li s-a alăturat și consilierul Dan Grigoraș Mocanu, agresiv și cu alte ocazii, instigările fiind evidente”, au anunțat liberalii din Vrancea prin intermediul unui comunicat de presă.

La fața locului a fost chemată Poliția. Ședința a fost suspendată, iar polițiștii au început o anchetă.

Angajații Primăriei Focșani sunt nemulțumiți deoarece salariile au întârziat cu o săptămână. De vină este faptul că bugetul local nu a fost aprobat în Consiliul Local din cauza luptei politice între primarul Cristi Misăilă, de la PSD, şi majoritatea PNL USR-PLUS.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole