Ședință specială în Parlament pentru votarea măsurilor fiscale

Parlamentarii se vor întruni în ședință comună ca să dezbată și să voteze modificările fiscale cerute de Guvernul Ciolacu.

Birourile permanente ale Camerei şi Senatului se întrunesc marţi în şedinţă pentru a stabili calendarul asumării răspunderii Guvernului în Parlament pe proiectul de lege privind măsurile fiscal-bugetare.

Şedinţa conducerilor celor două Camere ale Parlamentului are loc la ora 8:00.

Birourile permanente reunite stabilesc ordinea de zi şi programul şedinţei comune în care Guvernul îşi asumă răspunderea, precum şi termenul până la care senatorii şi deputaţii pot depune amendamente la proiectul adoptat de Executiv.

Guvernul a adoptat luni, în şedinţă, proiectul privind măsurile fiscal-bugetare.

„În scurt timp, proiectul va fi trimis către Parlament pentru formularea de amendamente, în termenul care va fi stabilit în şedinţa comună a Birourilor permanente de la Senat şi Camera Deputaţilor. Ulterior, în cadrul unei noi şedinţe de guvern, vor fi dezbătute şi încorporate amendamentele acceptate, urmând ca Guvernul să îşi asume răspunderea în Parlament pe acest proiect în şedinţă comună a celor două Camere, potrivit reglementărilor constituţionale”, a precizat purtătorul de cuvânt al Guvernului, Mihai Constantin, la Palatul Victoria, după şedinţa Executivului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole