Șefa ISJ Buzău, Daniela Palcău, susține cursuri fictive pentru a ajunge GRATIS în Tenerife

Șefa Inspectoratului Școlar Județean Buzău, Daniela Palcău, este suspectă într-un dosar DNA după ce a susținut cursuri fictive pentru a beneficia de o vacanță în Tenerife pe bani europeni. 

Mai exact, Daniel Palcău, este acuzată că susține cursuri fictive la școala din localitatea Măgura, pentru a beneficia de un proiect Erasmus+ și de a merge cu Dan Popescu (inspector general adjunct) în Tenerife pe bani europeni.

Declarația de avere, un pomelnic al locurilor de muncă

Am decis să verificăm declarația de avere a șefei învățământului buzoian, astfel am constatat că lucrează în același timp la cinci locuri de muncă, după cum urmează:

  • ISJ Buzău, inspector școlar general adjunct;
  • Colegiul Național Pedagogic Spiru Haret, profesor;
  • Casa Corpului Didactic, formator;
  • Universitatea din București, profesor;
  • Școala Gimnazială Măgura, profesor.

Elevii de la Școala Gimnazială Măgura nu o cunosc pe doamna profesoară de Educație Civică

În mod normal, Daniela Palcău trebuia sa le preadea săptămânal cursuri copiilor unei clase de la Școala Gimnazială Măgura, în fiecare vineri.

Potrivit declarației de avere, Daniela Palcău încasează anual 993 de lei de la Școala Gimnazială Măgura, asta ar însemna 82.75 lei pe lună, în condițiile are 4 ore pe lună, iar transportul dus-întors din municipiul Buzău în localitatea Măgura este de 32 de lei. Cheltuielile de transport pentru cele 4 ore pe lună sunt în jurul sumei de 128 lei. Dar de ce să ne complicăm cu calcule? Elevii nici nu au văzut-o pe profesoara de Educație Civică.

Acuzată că a dat liber angajaților, pentru a angaja pilele de partid

Potrivit unor surse, Daniela Palcău mai este acuzată pentru organizarea unui concurs fictiv la Casa Corpului Didactic, toți angajați primind liber în ziua concursului, pentru a nu asista la angajarea fictivă prin concurs a pilelor de partid.

Din comisia de examen făcând parte Dan Popescu, fostul director al școlii din localitatea Măgura și inspector școlar general adjunct al ISJ Buzău.

Sursă foto: Campus TV

Daniel Palcău este ununul dintre membrii de bază ai PSD Buzău, în ultima perioadă apărând în prmele rânduri ale PSD.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole