Șefa sindicatului ASF, Mihaela Constantinescu, marioneta lui Nicu Marcu

Șeful Autorității de Supraveghere Financiară, Nicu Marcu, a început o prigoană împotriva celor care denunță în presă abuzurile din instituție. Și are un aliat de nădejde și anume pe Mihaela Constantinescu, cea care conduce sindicatul ASF.

În urmă apariției în spațiul public a informațiilor cu privire la manevrele subterane făcute de către Mihaela Constantinescu, șefa sindicatului ASF, implicând sindicatul ASF în vânarea angajaților din cadrul Autorității care dau informații către presă despre abuzurile și ilegalitățile care se petrec sub conducerea lui Nicu Marcu, ziarul Puterea a transmis un set de întrebări către conducerea sindicatului ASF.

Mai întâi vrem să aflăm de la Mihaela Constantinescu dacă a avut mandat din partea BEX-ului sindicatului ASF pentru demersul inițiat cu privire la sesizarea  conducerii ASF  în privința declanșării “vânării” angajaților ASF care dau informații către presă. De asemenea, vrem să știm de ce lista cu cei 30 membri care ar fi solicitat acest demers menționat mai sus, nu conține numele și prenumele semnatarilor.

Totodată, am întrebat-o pe Mihaela Constantinescu câte din cele 5 persoane care fac parte din BEX-ul sindicatului au susținut acest demers și câte au votat împotriva. Cum se iau în realitate deciziile în BEX-ul Sindicatului ASF? Sau a fost măcar consultat BEX în vederea acestor demersuri?- au sunat alte două întrebări către șefa ASF.

Publicația noastră dorește să afle dacă este adevărat că președintele ASF, Nicu Marcu, i-ar fi  solicitat Mihaelei Constantinescu să facă acest demers din partea sindicatului, pentru a da o aparență de legitimitate demersului început deja de către președintele ASF. Mai mult, dorim să aflăm dacă Nicu Marcu a delegat-o pe directorul juridic al ASF, Marilena Mușat, să o sprijine juridic pe Mihaela Constantinescu în ultimul demers de vânare a membrilor de sindicat care transmit informații către presă.

Am mai întrebat-o pe Mihaela Constantinescu dacă este adevărat că scrisoarea de 10 pagini transmisă de către sindicatul ASF premierului Marcel Ciolacu și președinților celor două camere ale Parlamentului, prin care șefa sindicatului solicita scoaterea de pe lista instituțiilor care ar urma să intre sub incidența prevederilor viitoarei ordonanțe de reducere a salariilor, a fost în realitate redactată de către directorul juridic al ASF, Marilena Mușat, la solicitarea președintelui ASF Nicu Marcu și asumată ca fiind din partea sindicatului ASF.

În urma unor informații primite, publicația Puterea dorește să afle de la Mihaela Constantinescu dacă și-a angajat fiul la vreo instituție financiară în urma sprijinului acordat președintelui ASF, Nicu Marcu, oferit pentru demersurile pe care le-a făcut.

16 COMENTARII

 1. Sa vedeti ce schimburi de mailuri trimite către colegi, isterica și disperata. Dar vor deveni publice și alea. Ca sa vedeti ce zdreanță penală este Mihaela Constantinescu, zdreanța lui Nicu Marcu.

 2. Parasuta asta semnează in numele întregului BEX deși cei mai multi membri din BEX ii scriu clar ca nu sustine demersurile ei in combinație cu Marcu.
  Dar lui Constantinescu nu ii pasa. Ea trimite in continuare mailuri cu semnăturile întregului BEX, neștiind prea multă carte și, mai ales, Codul Penal. Este varianta feminină a lui nicu marcu (cu liste mici).

 3. Jegul asta de Constantinescu a facut de capul ei toate mizeriile. De adresa catre Ciolacu 99% dintre angajati au aflat din presa. De solicitarea pentru vanarea unor colegi, la fel. Nu sunt numai jeguri in ASF, dar, ce sa faci, gunoaiele ies la suprafata. De aia care isi vad de treaba nu stie nimeni…

 4. Dar despre Oana Stroe, care e complicea din sindicat a Mihaelei Constantinescu de ce nu se scrie? Ar fi interesant un articol și despre activitatea ei și, mai ales, a directorului juridic din ASF- Madi Musat. Madi este mămica infractorilor din consiliul ASF. Păcat ca nici ea nu e pusă pe criterii de performanta, ci pe servilism a lui Marcu. Dar pana la sfârșitul anului rămânem fără ei!

 5. Am văzut in dimineața asta un șobolan la ghena de gunoi și am strigat la el: Mihaela Constantinescu!!! Vietatea s-a uitat in ochii mei și apoi a fugit rușinată de modul in care i-am spus.
  Avea totuși ceva din farmecul Mihaelei.
  Dinții și privirea erau identici.
  Îmi cer scuze, sobolanule!

 6. Ce oameni rai! Femeia asta a făcut toate astea bazându-se pe cuvântul lui Nicu Marcu ca o ajuta sa isi angajeze Beizadeaua și acum s-a devoalat totul. O ținem in continuare președinte a sindicatului ASF?

 7. O tin cateva persoane la fel ca ea. Jegoase si jegosi care urasc ca presa afla ilegalitatile din ASF. Hotii se crizeaza si isterizeaza cand se afla ce fac. Nucleul hotilor trebuie spart si cunoscut public. Cu asta se ocupa niste jegosi, vanat si condamnat presa ca arata cum pun mereu batistele pe tambal.

 8. Ce sa te aștepți de la Mihaela Constantinescu și Oana Stroe? 2 parazite care folosesc sindicatul ASF ca sa își rezolve problemele personale. Ele sunt disperare ca s-a aflat și li se prăbușește șandramaua numita Sindicat ASF. Au exact reflexul borfasilor care nu regreta infracțiunile, ci regreta ca s-au aflat ce fac. Niciuna dintre pațachinele astea nu vor mai prinde vreun post de conducere in sindicat, iar acum toată lumea se ferește de ele ca de holera.

 9. Oana Stroe și Mihaela Constantinescu vor sa propună conducerii ASF sa ancheteze materialul acesta difuzat azi in ziarul Puterea. Doua beșinoase disperate și-au pierdut complet mințile după întrebările primite astăzi de la ziarul Puterea. Probabil le va potoli Marcu când va înțelege faptul ca TOȚI OCHII sunt pe infracțiunile și abuzurile din ASF, iar întreg consiliul mai are 2 luni de huzur și apoi gata.

 10. Oana Stroe și extraordinara exemplara președinta de sindicat, cu p mare, Mihaela Constantinescu sint cele doua oxiuri supreme ale lui Marcu.
  Oxiurile cele doua, numitele Stroe și Constantinescu, șantajabile, ca orice OXIURI de vaza, spera ca totul se poate ascunde pe stilul oxiu fără creier. Exemplar cata prostie zace în asa limbrice. Nea Nicu le mulțumește anticipat pentru cât de mult l-au ajutat sa nu mai prindă nicăieri nici un mandat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...
Eugen Teodorovici (INQUAM Photos Octav Ganea)

Un banner mai eficient decât diplomația română

Incidentul petrecut la meciul de fotbal dintre echipa naţională a României și o echipă a unei provincii din Republica Serbia (câștigat de noi cu...