Șeful ANPC, Horia Constantinescu, susținut necondiționat de ministrul Economiei

Derapajele publice și abuzurile controversatului președinte al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorului (ANPC), Horia Constantinescu, sunt girate și tolerate de ministrul Economiei, Florin Spătaru, din motive mai mult sau mai puțin cunoscute.

Ministrul Economiei, Florin Spătaru, refuză de mult timp să răspundă la întrebările și interpelările mai multor parlamentari privind scandalurile și abuzurile repetate ale președintelui ANPC, Horia Constantinescu.

Mai mult, ministrul Florin Spătaru n-a catadicsit să-i ceară explicați lui Horia Constantinescu, măcar așa de ochii lumii, ținând cont că ANPC este sub tutela Ministerului Economiei.

De ce oare? În primul rând pentru Horia Constantinescu este susținut și garantat de Sorin Grindeanu și Florin Spătaru nu mișcă în fața vicepremierului. În al doilea rând, o eventuală sancționare a lui Horia Constantinescu ar strica imaginea PSD.

Dar, un lucru este cert și anume Horia Constantinescu n-a făcut niciun control în județul Galați, fieful ministrului Florin Spătaru. Astfel spus, o mână spală pe cealaltă și ambele fața lui Constantinescu, așa că degeaba se agită parlamentarii că Spătaru e pe ”mute” când vine vorba de șeful ANPC.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Un autocar cu 44 de pasageri a luat foc pe A1,...

Un autocar în care se aflau 44 de pasageri a luat foc marți dimineață, pe autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Călătorii au reușit...
Wizz Air introduce trei curse noi din Cluj Napoca

Care este numărul de telefon al Wizz Air pentru România fără...

Călătorii care au întrebări sau nelămuri legate de rezervările de bilete de avion de la Wiz Air întâmpină, de regulă, dificultăți în a contacta...