Șeful Moderna explică de ce nu au oamenii încredere în vaccinuri

Preşedintele Moderna Noubar Afeyan susține că foarte mulţi cetăţeni nu au încredere în vaccinurile anti-COVID din cauza autorităților care promovează măsuri contradictorii.

Noubar Afeyan, fondatorul uneia dintre cele două companii farmaceutice care au produs vaccinul ARNm împotriva COVID, şi-a spus părerea despre valul anti-vaccinării. Oficialul afirmă că incertitudinea a fost indusă chiar de bâlbâielile guvernanţilor. „Pentru a nu crea confuzie, avem nevoie de o conducere care să nu alimenteze incertitudinea”, a afirmat Noubat Afeyan, potrivit Mediafax.
Preşedintele Moderna, şi-a prezentat motivele întrin interviu recent. „Au existat prea multe informaţii fără nicio bază, în special pe reţelele de socializare, şi, în aceste condiţii, este dificil de înţeles ce nu este în regulă. Mai mult, în faţa unei ameninţări precum COVID, nici măcar guvernele nu au fost pregătite şi s-au dat informaţii diferite şi deseori contradictorii. Confuzia poate fi oprită de o conducere care nu alimentează incertitudinea, dar tot ceea ce s-a întâmplat nu era previzibil”, a mai declarat Noubat Afeyan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...