Șeful statului spune că politica românească este amenințată de PSD, iar sănătatea de Covid-19

Președintele Klaus Iohannis a fost întrebat într-o conferință de presă dacă consideră că Guvernul Orban a făcut suficient pentru a inversa tendința de creștere a numărului de cazuri de coronavirus, fiindu-i atrasă atenția că săptămâna trecută aveam deja 2000 de cazuri și el a vorbit mai mult despre temele electorale, mai mult decât despre Covid-19.

Șeful statului a precizat că Guvernul nu poate singur să stăpânească pandemia, ci răspunderea e partajată.

„Politica românească e amenințată de PSD, sănătatea de Covid, trebuie să ne adresăm și într-o parte, și în cealaltă. Această creștere a numărului de bolnavi ne îngrijorează mai mult decât alegerile care vor veni. Lucrurile probabil se vor complica odată cu venirea vremii mai reci. Abordarea politică e necesară, societatea merge mai departe, nu vrem să ne oprim în mijlocul bolii.

 Autoritățile au reacționat corect, dar nu se poate aștepta nimeni ca guvernul singur să oprească epidemia, e o răspundere partajată. Cetățeanul are răspunderea probabil mai mare, boala nu se răspândește din instituție în instituție, ci de la om la om. Nu e bine să amestecăm aceste lucruri, dar câteodată politicienii se bagă și unde nu trebuie”, a declarat Iohannis.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Cine este șeful de serviciu secret care s-a înrolat la AUR

Partidul lui George Simion a început să atragă ca un magnet o serie de rezerviști militari, iar de curând a făcut o achiziție de...

Stop joc. PSD și PNL au decis: Braț la braț, la...

Jocurile politice între PSD și PNL privind cele patru rânduri de alegeri de anul viitor au intrat în linie dreaptă și deja cele două...