Selena Gomez: „Mi-am semnat viața celor de la Disney!”

Selena Gomez a recunoscut că era prea tânără atunci când “și-a semnat viața” la Disney și a început cariera în televiziune. La 10 ani după ce artista a renunțat la televiziune pentru a face muzică și film, Gomez se reîntoarce  pe micul ecran alături de Martin Short în “Hulu’s Only Murders în the Building”.

Într-un interviu pentru Television Critics Association, Selena a declarat că se simte ”mai în control” în ceea ce privește televiziunea decât era în trecut.

Mi-am semnat viața celor de la Disney la o vârstă fragedă și nu știam ce fac. Aș spune că era vorba despre nivelul de rafinament de acolo. Când eram copil, nu știam ce făceam. Sumtem setați pe alegare, iar acum mă simt că un burete care a absorbit toată înțelepciunea pe care putea să o absoarbă. E tare să fiu înapoi pe TV și e tare că e un cast de vârsta mea, ceea ce nu prea se-ntâmplă. Deci mă bucur să fac asta. Atunci eram copil, nu știam ce să fac.”, a spus Selena.

Gomez și-a început cariera în show-ul “Barney & Friends” înainte de a devenit cunoscută cu ajutorul serialului “Wizards of Waverly Place”, acesta fiind o producție Disney. Serialul s-a terminat în 2012, moment în care artista a ales să se retragă. De atunci, aceasta a jucat în multe filme, precum “The Dead Don’t Die “ .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...