Selena Gomez și Wondermind, o platformă dedicată sănătății mintale

Selena Gomez a anunțat lansarea Wondermind, o platformă dedicată integral sănătății mintale, transmite Paris Match.

Vedeta a acordat recent unul din rarele ei interviuri pentru Good Morning America. Cu această ocazie actrița, în vârstă de 29 de ani, a anunțat lansarea platformei Wondermind. Despre acest proiect, care acum s-a materializat, Selena Gomez a vorbit prima dată în noiembrie anul trecut.

„Sunt foarte încântată de Wondermind pentru că vreau să fie un loc de întâlnire și ca oamenii să înțeleagă că nu sunt singuri (…), vreau ca oamenii să fie înțeleși, să fie văzuți și auziți”, a declarat Selena Gomez.

Co-fondată de mama sa, Mandy Teefey, și Daniella Pierson, antreprenoare, platforma își propune să creeze un loc de întâlnire, amuzant și ușor, unde oamenii se pot reuni.

Wondermind este destinat să furnizeze oamenilor instrumente pentru a acționa asupra capacității mintale prin exerciții de redactare și prin conversații cu ajutorul unui podcast. Wondermind nu este destinat doar persoanelor afectate de o boală mintală diagnosticată, ci și tuturor celor care se simt triști, singuri, speriați, anxioși, spune Daniella Pierson.

Sănătatea mintală reprezintă un subiect important pentru Selena Gomez. Ea a vorbit, încă din 2018, că a fost  diagnosticată cu tulburare bipolară. „Mi s-a părut cu adevărat eliberator să știu ce am. Vestea aceasta nu m-a speriat”, recunoaște Selena Gomez.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Cele mai citite articole

Scrisoarea amantei lui Ludovic Orban. Iubita lui Orban dă detalii șocante...

Ludovic Orban a avut o amantă mult mai tânără decât el, pe vremea când era premier. Tânăra, Cristina Todoran, supărată, probabil, de faptul că...

Dana Budeanu: Au început amantele să cânte la mandolina politică

Articolul publicat, în exclusivitate, de publicația PUTEREA, intitulat „Scrisoarea amantei lui Ludovic Orban”, a creat mii de reacții. Una dintre reacții îi aparține Danei...