Selly a primit amendă de ziua sa. Vloggerul, sancționat pentru nerespectarea regulilor

Andrei Șelaru a împlinit 20 de ani și a dat o petrecere cu zeci de invitați în ciuda pandemiei de coronavirus și a regulilor care interzic organizarea de evenimente private.

Selly și-a sărbătorit ziua alături de prieteni fără să mai țină cont de regulile de protecție sanitară.  Vloggerul a primit o amendă usturătoare de la poliție. Conform G4Media,  oamenii legii au reușit să identifice trei persoane, printre care și vloggerul, pe care le-au amendat cu 15 mii de lei.

Printre invitații de seamă care au participat la ziua de naștere a lui Andrei Șelaru se numără și cântărețul Tzancă Uraganu.

 „Având în vedere imaginile apărute în spațiul public, pe o rețea de socializare, cu privire la faptul că a fost organizat un eveniment privat, Compartimentul de Relații Publice al Inspectoratului de Poliție Județean Ilfov este abilitat să comunice următoarele:

La data de 28 februarie a.c., polițiștii orașului Snagov s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că în orașul Snagov a fost organizat un eveniment privat, la care au participat peste 20 de persoane, încălcând normele de protecție sanitară.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat, până la acest moment, proprietarul societății, un participant și organizatorul evenimentului.

Aceștia au fost sancționați contravențional, conform prevederilor Legii nr. 55/2020, cu amenzi în valoare de 15.000 de lei, pentru nerespectarea masurilor de protecție individuală.

În continuare, polițiștii efectuează verificări, pentru identificarea tuturor persoanelor participante la eveniment, urmând a fi luate măsurile legale care se impun.”, se arată într-un comunicat al poliției.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Mai multe articole...

Ultimele articole